This is a conceptual project, about Dizengoff center, Tel- Aviv, in the future. The project discussed about the pace of our life. Its shows a new relaxation space as a part of Dizengoff Center complex. There, the shopper can slow down and reflect and escape the speed of urban life. It promotes slow walking, sitting, observation, and dialogue among the shoppers inside. It creates a contrast between the slow and fast and allows people to think and pay attention to the wider environment beyond the rush to get to their next destination. This area allows us to go back inside our natural rhythm.

dizengoff center 2025
dizengoff center 2025

Click for a full image size

Conceptual collage dizengoff center
Conceptual collage dizengoff center

Click for a full image size

Plan 1-25
Plan 1-25

Click for a full image size

dizengoff center 2025
dizengoff center 2025

Click for a full image size